کمپین پا به پا لبخند سیستان و بلوچستان

کاش تغییر تقدیر آدمها به اندازهٔ شاد کردن دل کودکان آسان بود. آن وقت کفش پولادی میپوشیدیم برای تغییر تقدیر مردمان خطهٔ پهناور سیستان و بلوچستان؛ که سهمشان از زندگی، دلِ بزرگ و صبرِ بیپایان و مهرِ بیچشمداشت است.
اگر تا به حال مهمان این مردم شده باشید، حتماً نمکگیر مهماننوازی بینظیرشان شدهاید. این مردم دستشان خالی است، امّا قلب بزرگی دارند که لایق بهترینها هستند.
همیاران ما هم که طعم شیرین لطف مردمان شریف سیستان و بلوچستان را چشیدهاند، کودکان این استان را یکی از اولویتهای خانوادهٔ همیاری قرار دادند. گرچه بضاعتمان اندک بود و به اندازهٔ تعدادی کفش کودکانه؛ امّا برای کودکان روستاهای غریبی چون حکیمآباد، سم پیرمحمد، شنکی، محمودآباد کالی، آلهآباد، قاسمآباد و لادیز که دنیای کودکانهشان زیر غبار سختی روزگار پنهان شده، ارزش زیادی داشت.
